rojos

Millora la circulació amb els raigs infrarrojos

Els raigs infrarojos són ones d’energia invisibles que penetren amb profunditat els teixits interns, els músculs i els ossos del cos, segons informa el lloc web Online Global Healing Center. L’energia d’aquestes ones incrementen una mica la temperatura superficial del cos.

A més d’aportar beneficis de relaxació i alleujament, els massatges combinats amb la teràpia de calor infraroig poden aportar una gran quantitat de beneficis saludables.

Relaxar músculs tensos

Els experts en salut en el lloc web de la CNN afirmen que els massatges són una forma de teràpia efectiva per alleujar l’estrès i relaxar la rigidesa muscular. múscul

Els llits de massatges infrarojos utilitzen rodets amb pedra jade calenta que fan massatges al cos des del coll fins a la base de l’espina dorsal, relaxant els grups de músculs claus que es troben a l’esquena.

Un segon conjunt de rodets generen massatges sense calor des de la part baixa de l’esquena fins als turmells per alleujar i relaxar els músculs a les cames.

Amb un massatge manual pots concentrar-te en fer massatges en qualsevol àrea determinada del cos que estigui tensa per relaxar aquests músculs específics.

Millora la circulació

Segons un estudi publicat al gener de 2007 a “Journal of the American Society of Nephrology”, el massatge infraroig pot ser una forma de teràpia efectiva per incrementar la circulació sanguínia. El lloc web de CNN Health també detalla l’increment de la circulació i el flux sanguini com un dels possibles beneficis de la teràpia de massatges.

El massatge infraroig combina la calor dels raigs infrarojos i la manipulació corporal, que són beneficis per als problemes de circulació.

Alleuja el dolor i aporta efectes secundaris beneficiosos

La revista “Arthritis Today” detalla la teràpia amb calor com un dels tractaments més efectius per alleujar el dolor de condicions com rigidesa en les articulacions i inflamació. La calor profunda del massatge infraroig estimula la circulació sanguínia i pot ajudar a reduir el dolor que causa l’artritis.

Igual que amb els massatges manuals, el massatge infraroig també aporta molts efectes secundaris saludables. La CNN Health detalla una llista de possibles beneficis d’aquest tipus de massatges, que inclouen: controlar la depressió i l’ansietat, millorar els nivells de pressió arterial, millorar el sistema immunològic, alleujar els efectes secundaris dolorosos del càncer i curar les lesions esportives.

Posted in Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *