cabell

Trucs per cuidar els cabells a l’estiu

Si hi ha una part del nostre cos que pateix davant les altes temperatures i les moltes activitats que planegem per a l’estiu és el nostre cabell: piscines, platges, rius, humitat constant, calor sense protecció.

Quan s’acaben aquests mesos el resultat és una cabellera resseca i opaca, però alguns simples consells et poden ajudar a evitar-ho.

Instruccions per cuidar els cabells a’lestiu

  • 1- El primer pas per lluir un cabell sa durant l’estiu és mantenir-lo hidratat

Compra productes especials per a això, substitueix l’condicionador per les màscares amb major efecte suavitzant i una hidratació més intensa. Deixa de banda els gels i escumes de pentinar que endureixen el teu cabell i no permeten que llueixi natural, prova amb altres productes més amables com les cremes per pentinar.

Aplica una màscara natural un cop a la setmana. Pots optar per una màscara casolana d’alvocat o una de oli de coco per augmentar la hidratació i reparar els possibles danys que ha patit la teva cabellera.

Quan vagis a la platja, el riu o la piscina és molt important aplicar una màscara hidratant amb protecció solar que t’ajudi a mantenir a ratlla tots els agents externs que poden afectar l’aparença del teu cabell.

A més és convenient fer servir barrets o gorres per protegir el cabell dels raigs solars de forma efectiva.

  • 2- No tenyir el cabell almenys durant el període més calent de l’any

Tampoc ho facis just abans d’unes vacances a les que saps que estaràs molt exposada al sol, a l’estiu és millor escollir els productes sense amoníac menys agressius amb el teu cabell per evitar que el mateix es ressequi.

A més és important visitar al teu perruquer just abans de l’estiu per fer un tall de puntes i eliminar la zona més seca i maltractada.

cuidar

Després hauràs de tornar quan els dies de calor hagin acabat amb la finalitat de sanejar el teu cabell tallant l’àrea que hagi pogut quedar maltractada.

  • 3- No excedir-se amb l’assecador i els allisadors

Recorda que el cabell és molt sensible als canvis i les altes temperatures i tot junt podria fer que perdi vida ràpidament.

Es recomana per tant usar un estil més natural i, en el cas de ser necessari, utilitzar l’assecador i planxa a una temperatura mitjana per evitar l’excés de calor. Pots provar fent-te unes ones en els cabells sense calor, d’aquesta manera aconseguiràs un look natural, desenfadat i lliure de danys.

  • 4- Dutxa de aigua corrent

Una manera simple i efectiva de minimitzar els danys causats per l’aigua salada o el clor de la piscina és mullant el teu cabell amb aigua corrent, és a dir, fent ús de les dutxes disponibles a platges i piscines.

Això t’ajudarà a eliminar l’excés de sal i clor de la teva cabellera impedint que la mateixa s’assequi després tot un dia exposada al sol.
Un pas molt senzill que realment marca la diferència.

Tenir cura del cabell a l’estiu per fer que llueixi saludable i genial és possible seguint aquestes simples recomanacions, no oblidis que l’estat del teu cabell també parla de tu i de quant et preocupes per tu mateixa.

Posted in Salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *